gimnazija

predšolska vzgoja

umetniška gimnazija - likovna smer

Govorilne ure, predstavitev izmenjav s tujino in predavanje za starše

Spoštovani starši, dragi dijaki!
 
Vljudno vabljeni na redne mesečne popoldanske govorilne ure, ki bodo v četrtek, 12. 10. 2017, ob 17. uri na GCC. Razpored učilnic in učiteljev bo objavljen na oglasnih deskah po nadstropjih.
 
Ta dan za vas pripravljamo tudi:
PREDSTAVITEV DIJAŠKIH MEDNARODNIH IZMENJAV AFS, ki se bo začela ob 16.30 uri v šolski knjižnici (3. nadstropje).
AFS je najstarejša mednarodna organizacija, ki omogoča, da dijaki del šolskega leta ali celo leto preživijo na šoli v tujini. GCC pri programu zelo uspešno sodeluje že tretje leto in z vami želimo deliti tudi dosedanje izkušnje na tem področju. Program bo predstavila vodja AFS za Slovenijo, ga. Tosja Jovanović, ki je tudi sama kot dijakinja izkoristila možnost izmenjave in 1 leto preživela v ZDA.
PREDAVANJE “Je najstništvo nujno čas konfliktov in nerazumevanja?”, ki se bo začelo ob 18. uri v učilnici MATEMATIKA 4 (1. nadstropje levo).
Psihologinja Nina Babič bo skupaj z vami poskušala odgovoriti na vprašanja ali je konflikt med odraslimi in mladostnikom res nujna sestavina pubertete, ali je najstnike še treba vzgajati, kaj najstniki potrebujejo in kaj sovražijo, nagovorila pa bo tudi teme kot so komunikacija z najstnikom, osebna govorica, temeljni eksistencialni konflikt med sodelovanjem in integriteto, zaupanje in nova starševska vloga ter osebna in družbena odgovornost.
 
Uprava šole

Objavi komentar

Tvoj elektronski naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena z *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.