gimnazija

predšolska vzgoja

umetniška gimnazija - likovna smer

Jedilnik

PRIJAVA NA MALICO

Zaradi velikega števila neprevzetih obrokov (v povprečju 40 na dan), ki so večinoma posledica neodjave od malice in vodijo v nepotrebne stroške za starše in preveliko količino odpadne hrane SPREMINJAMO SISTEM PRIJAVE. Od ponedeljka, 23. 9., NE VELJA VEČ avtomatska prijava na osnovni meni 1, ampak boste vsi DIJAKI GENERALNO ODJAVLJENI, tako da se na malico PRIJAVLJATE SPROTI (lahko tudi za več dni vnaprej). To naredite bodisi na terminalu v pritličju ali preko spleta. Za vse informacije glede prijav oz. odjav se prosim nemudoma obrnite na referentko za prehrano prof. Natašo Bergant po e-pošti (natasa.bergant@gcc.si) ali osebno (fizikalni kabinet v pritličju šole).

HLADNE MALICE

Še enkrat prosimo vse, ki se naročite na hladno malico, da to prevzamete v času izven glavnih odmorov oz. ob koncu glavnih odmorov. Tako bo izdaja tople malice potekala bistveno bolj tekoče.

ODJAVA MALICE

V primeru, da dijak/inja zboli (oz. opravičeno izostane od pouka), je potrebno malico odjaviti SPROTI na telefonsko številko tajništva 03 428 57 00 oz. na elektronski naslov info@gcc.si. Odjava malice za nazaj zaradi pravil obračunavanja malice žal ni mogoča.

Jedilniki

2020

2019

Objavi komentar

Tvoj elektronski naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena z *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.