Zmagovalci prvega kviza in drugi GCC nagradni kviz

Dragi osnovnošolke in osnovnošolci!

Veseli smo, da vas je na prvem nagradnem GCC kvizu sodelovalo več kot 100 iz 37 osnovnih šol iz naše regije. Računalnik pa je izžrebal naslednje zmagovalce: SARA VOZLIČ (OŠ Vojnik), LANA POČIVALŠEK (OŠ Antona Aškerca Rimske Toplice) in SVEN ALEKSANDER MERNIK (I. OŠ Celje). Iskrene čestitke! Na mail smo vam poslali navodila za prejem nagrad.

Za vas objavljamo že drugi spletni kviz in vas vabimo k sodelovanju. Odgovarjate lahko vse do konca decembra in ker je pred nami praznični, veseli čas, je kviz namenjen spoznavanju kančka pestrega dijaškega utripa, ki je tako značilen za našo GCC. Ob koncu meseca bomo računalniško izžrebali 3 sodelujoče, ki so pravilno odgovorili na vsa vprašanja in jih obdarili s simpatičnimi GCC nagradami.

Če bi bilo vse “po starem” in bi sedeli v šolskih klopeh, bi 16. 12. morala biti na programu uvodna prireditev v dogajanje veselega decembra na GCC – Centrovizija. Gre za eno najzabavnejših dijaških prireditev na šoli s katero izzivamo številne glasbenike GCC, pa ne le kot izvajalce, ampak tudi kot glasbene avtorje. Prosimo vas, da si na TEJ POVEZAVI ogledate posnetek lanske Centrovizije in do 31. 12. 2020 odgovorite na vprašanja, ki jih najdete na povezavi KVIZ.

Letošnje šolsko leto je v vseh pogledih nenavadno. Zaradi ukrepov v boju proti virusu, se moramo izogibati tesnih stikov “v živo”, zato smo se na Gimnaziji Celje – Center odločili, da vam našo šolo, dijake in pester utrip, ki je značilen za GCC, predstavimo v spletni obliki. Vse novice na temo vpisa na GCC najdete na šolski spletni strani in na posebni podstrani, ki je namenjena vpisu. Vabljeni tudi k obisku našega Facebook in Instagram profila ter dijaškega spletnega časopisa Sledko.

Želimo vam veliko užitkov ob raziskovanju in sreče pri reševanju. Če pa vas karkoli zanima oz. imate za nas kakšna vprašanja in pobude, pa nam pišite na oz. pokličite na 03 428 57 00.

Lep pozdrav z GCC in ostanite zdravi!

Pojdi na vsebino