gimnazija

predšolska vzgoja

umetniška gimnazija - likovna smer

VPIS NA GCC 2021/2022

Nagovor

Dragi osnovnošolci, spoštovani starši, 

letošnje šolsko leto se je začelo drugače kot pretekla, saj koronavirus močno vpliva na naše življenje in delo. Tudi stik s šolami, kot smo ga bili vajeni doslej, je trenutno zelo okrnjen. Zaenkrat kaže, da tradicionalnih sodelovanj, kot so programi na tehniških dnevih osnovnih šol, roditeljski sestanki in predstavitve ter sejmi srednji šol (še) ne bo. Naš vsakoletni dan znanosti, ki smo ga načrtovali za 9. 11., smo prestavili na pomlad 2021, jesenski dobrodelni koncert, načrtovan za 21. 10., in tradicionalno rusko čajanko Poezija iz samovarja, načrtovano za 19. 11., lahko spremljate na našem kanalu youtube, dan odprtih vrat programa umetniška gimnazija – likovna smer pa bomo tokrat povezali z natečajem in virtualnim dogodkom na začetku decembra. O vseh ostalih dogodkih, ki se bodo tudi selili na splet, pa vas bomo sproti obveščali. 

Na Gimnaziji Celje – Center si zelo želimo, da bi nas dobro spoznali, da bi o naši šoli, programih, aktivnostih in pestri ponudbi projektov pridobili kar najboljše informacije, ki vam bodo pomagale pri izbiri srednje šole.  

Mi bomo poskrbeli za kar najbolj sveže in sprotne informacije o nas, vi pa nas ne pozabite spremljati na spletni straniinstagram in facebook profilu. Veliko zanimivih informacij bo tudi v spletnem časopisu Sledko, ki ga urejajo naši dijaki. 

Na povezavi si lahko že sedaj ogledate zloženko s pomembnimi informacijami, ki smo jo pripravili za letošnje informativne dni, po jesenskih počitnicah bo na voljo v posodobljeni obliki. Tedaj bomo za vas pripravili tudi majhno nagradno igro s priročnimi GCC-nagradami. 

Za vse informacije se lahko vedno obrnete tudi na tajništvo GCC (info@gcc.si ali 03 428 57 00), na šolsko svetovalno službo (helena.maher.resinovic@gcc.si, 03 428 57 15, nives.laul@gcc.si, 03 428 57 11) ali na ravnatelja (gregor.deleja@gcc.si, 03 428 57 00). 

Želimo vam zdravo, uspešno in čim manj nenavadno šolsko leto 2020/2021. 

Vaši GCCjevci 

Likovni natečaj “Secesijska lepotica”

Spoštovani osnovnošolci,

vabljeni, da sodelujete na likovnem natečaju Secesijska lepotica. Več informacij najdete na strani:

Dan odprtih vrat umetniške gimnazije

Vabljeni, da se udeležite dneva odprtih vrat umetniške gimnazije, ki bo 30. 11. 2020. Več informacij je v datoteki na spodnji povezavi:

Prispevka ni mogoče komentirati.