GCC in UK

Dragi dijaki!

Z jezikovno šolo LanguageTravelDirect, ki organizira teden učenja angleščine v kraju Oundle približno 100 km severno od Londona, smo pripravili ponudbo za počitniški obisk Velike Britanije.

V program je vključenih 12-urni tečaj angleščine, popoldanski in večerni animacijski program, celodnevna ekskurzija v London in vožnja z London Eye, celodnevna ekskurzija v Oxford z ogledom kolidža Magdalen. V programu je vključena nastanitev v kampusu (v dvo- ali tro-posteljnih sobah), s tremi obroki na dan. Tečaj poteka od 2.- 9. 7. 2020. Pred začetkom tečaja udeležence testirajo in uvrstijo v ustrezno skupino, glede na znanje.

Program najdete spodaj!

Cena tečaja je 644 funtov, k temu pa je potrebno prišteti še ceno povratne letalske vozovnice in transferja na letališče (na dan 28.11. 2019 je približno 150-200 EUR).

Informativne prijave zbiramo do 6. 12. 2019, nato pa bomo v primeru dovolj velikega interesa začeli s postopkom prijave. Če se bo na program prijavilo vsaj 10 dijakov, bo šola organizirala spremstvo enega izmed učiteljev. Maksimalno število prijav je 15.

Prijave zbiramo na povezavi https://forms.gle/TwetMKDyue6fDGic8

Vse dodatne informacije prejmete pri prof. Lauri Kerin Jevtič v kabinetu tujih jezikov.

Pojdi na vsebino