Prijave na tabor DRUŽBO(S)LOVCI

tabor družbo(s)lovci
Da bi se novo šolsko leto 2018/19 pričelo kar se da učeno in hkrati sproščeno, za vas v okviru projekta Koristnost nekoristnega organiziramo družboslovni tabor na slovenski Obali. Tabor bo potekal od petka, 14. 9., do nedelje, 16. 9. 2018. 
 
Vsebine tabora smo za vas pripravili v sodelovanju s Fakulteto za humanistične študije Univerze na Primorskem in zajemajo širok spekter atraktivno oblikovanih tem s področja zgodovine, geografije in družboslovja na splošno. Raziskovali bomo slovenske obalne bisere: Piran, Koper, Izolo. V Arheološkem parku Simonov zaliv bomo imeli bližnje srečanje z rimsko zgodovino – izdelovali bomo mozaike, prisostvovali restavriranju in konserviranju le-teh in se morda, po želji, s potapljači celo spustili v nekdanje rimsko pristanišče. Predvsem pa bomo lovili prelepe septembrske sončne zahode in se bržkone naužili morske vode.
 
V kolikor si na lovu za #enostavnodrugačno družbo, se nam pridruži s prijavo NAJKASNEJE do 29. 5. 2018. Prijavni obrazec, celoten program, ceno in plačilne pogoje najdeš na naslovu: https://goo.gl/forms/ZnBu7pt2k3gWVeUp2
 
Tim organizatorjev družboslovnega tabora: Barbara Arzenšek, Petra Lajlar in Valerija Zorko.
Nasovna fotografija: https://www.fhs.upr.si/sl/resources/images//novice/dsc5369.jpg
 
Pojdi na vsebino