Prva zmaga je naša

Za košarko gre? Seveda je zraven tudi GCC!

Športno presenečenje za tretješolce predšolske vzgoje

Sreda, 4. september, 3. šolski dan. Dijaki so malo po 13. uri iz učilnic s pridihom počitniške nostalgije gledali v sončen dan, hkrati pa se soočali z realnostjo – čakalo jih je še pet ur pouka. Potem pa se je povprečen dan prelevil v nepričakovano doživetje: lahko si bodo ogledali tekmo evropskega prvenstva v košarki! Kako, zakaj, od kod brezplačne vstopnice…? Pa saj ni pomembno, da je le res!  Če pride s takšno informacijo v razred ravnateljica, ji je pa že treba zaupati. Mudilo se je, malico je bilo treba pojesti hitro in pešačiti do dvorane. Profesorji so bili pripravljeni na pouk, v e-dnevnike so že vnesli načrtovane ure, a dijakov ni bilo več v razredu, šli so košarki naproti…

Vrhunski košarkarji so v dvorani Zlatorog prikazali virtuoznost pod košema, gledalci, tudi naši dijaki, pa so prispevali k športnemu vzdušju in uživali v dinamični igri.

Dijaki in profesorji, ki smo danes zamudili tekmo, bomo morda v prihodnjih dneh imeli novo priložnost. Zato pozorno spremljajte dogajanje v navijaškem kotičku in prisluhnite objavam. Vse kaže, da bo na voljo še kar nekaj vstopnic. Ker: za košarko gre? Seveda je zraven tudi GCC!

[nggallery id=410]

Skip to content