gimnazija

predšolska vzgoja

umetniška gimnazija - likovna smer

VPIS NA GCC 2022/2023

Dragi osnovnošolci, spoštovani starši, 

tudi letošnje šolsko leto se je začelo drugače kot pretekla, saj koronavirus močno vpliva na naše življenje in delo. Stik s šolami, kot smo ga bili vajeni nekoč, je trenutno zelo okrnjen in poteka le v manjši meri. Tudi letos bomo zato del našega pestrega obšolskega dogajanja, prireditev in predstavitev prestavili na splet, kjer jih lahko spremljate preko socialnih omrežjih in našega kanala youtube. Dan odprtih vrat programa umetniška gimnazija – likovna smer smo tudi tokrat povezali z nagradnim likovnim natečajem in virtualnim dogodkom 30. 11. Za osnovnošolce med novembrom in aprilom pripravljamo mesečno dogajanje (nagradni kvizi, spletni pogovori …), ki ga sproti objavljamo na šolski spletni strani in spletni strani, ki smo jo posvetili prav informativnim dnem in dejavnostim https://info.gcc.si/

Zelo veseli bomo tudi vaših individualnih obiskov – za ogled šole se morate le predhodno najaviti (vsi kontakti šole in odgovornih oseb so navedeni spodaj).

Na Gimnaziji Celje – Center si zelo želimo, da bi nas dobro spoznali, da bi o naši šoli, programih, aktivnostih in pestri ponudbi projektov pridobili kar najboljše informacije, ki vam bodo pomagale pri izbiri srednje šole.  

Mi bomo poskrbeli za kar najbolj sveže in sprotne informacije o nas, vi pa nas ne pozabite spremljati na spletni straniinstagram in facebook profilu. Veliko zanimivih informacij bo tudi v spletnem časopisu Sledko, ki ga urejajo naši dijaki. Vse informacije vezane na vpis in pomembne datume, najdete tudi na spletni strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

Informativni dnevi bodo potekali v skladu s šolskim koledarjem (11. in 12. 2. 2022). 

Spodaj si lahko ogledate zloženko s pomembnimi informacijami, vabljeni pa tudi k sodelovanju pri ostalih dejavnostih, ki jih načrtujemo za vas.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Za vse informacije se lahko vedno obrnete tudi na tajništvo GCC (info@gcc.si ali 03 428 57 00), na šolsko svetovalno službo (helena.maher.resinovic@gcc.si, 03 428 57 15, nives.laul@gcc.si, 03 428 57 11) ali na ravnatelja (gregor.deleja@gcc.si, 03 428 57 00).

Zastavite nam vprašanje, pošljite predlog, pobudo, … :

Želimo vam zdravo, uspešno in čim manj nenavadno šolsko leto 2021/2022. 

Vaši GCCjevci 

1. nagradni kviz: družboslovna GCC

Med 22. 11. in 5. 12. lahko sodelujete v prvem nagradnem kvizu na temo družboslovja https://www.gcc.si/quiz/druzboslovni-kviz/ 
Računalniško bomo izžrebali tri nagrajence in jim po pošti poslali nagrade, nagradne kvize z zanimivimi temami in vprašanji pa bomo sicer objavljali vsaka dva tedna do konca marca 2022.

Vabilo na Dan odprtih vrat umetniške gimnazije likovne smeri na GCC

Likovni natečaj »Lepota sobivanja – moja najljubša žival«

Prispevka ni mogoče komentirati.

Skip to content